تبلیغات
خط مقدم - علومی که اسلام 1400 سال قبل می دانست
بسم الله الرحمن الرحیم

بازدید : مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 1 تیر 1391

فوت کردن عادتی است که بسیاری از افراد در هنگام نوشیدن نوشیدنی‌های داغ و به ویژه زمانی که گرسنه هستند و یا عجله داشته باشند انجام می‌دهند.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این عمل، گاه باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش بوی بد دهان در هوا می شود. تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای بقا به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.

دمیدن بر خوراکی‌های داغ، باعث ترکیب شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

دکتر "محمدرضا نصرتی" عضو انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهران در زمینه مضرات فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها به خبرنگار ایسنا گفت: هم اکنون ثابت شده است که با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند؛ از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروس‌ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن باز می‌گردند.

دکتر "نصرت حیدری" استاد شیمی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در این زمینه اظهار كرد: در صورت بازگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود.

"محمد قوام زاده"، متخصص تغذیه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با عمل دمیدن بر غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا منتقل می‌شود زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.

منبع: ایسنا

1400 سال قبل پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) (ارواحنا له الفداک) فوت کردن غذای گرم را مکروه (عملی که انجام ندادن آن بهتر است) دانستند.

قابل توجه اونایی که اسلام را دین جهالت می دانند. این امر از جهالت خود ماست !

التماس دعا




برچسب ها:
ارسال توسط nasrollah

آرشیو مطالب
همسنگران
اوقات شرعی
وضعیت آب و هوا